Gjatë javës së kaluar, Komuna e Strugës në krye me Kryetarin z. Ramis Merko realizuan disa projekte infrastrukturore.

Me iniciativë të Kryetarit dhe me intesivitet më të madh u realizuan edhe rikonsruimi dhe asfaltimi i disa rrugëve lokale në f. Misleshovë.

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).