Nisin punimet për ndërtimin e sallës së re sportive në SHMK “NIKO NESTOR”

Së shpejti sallë të re sportive me kushte dhe standarte bashkëkohore…

Realizojmë …

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).