izmit escort izmit escort izmit escort duzce escort istanbul escort istanbul escort istanbul escort

Në bazë të nenit 39, paragrafi 2 të Ligjit për vetëqeverisje lokale (“ G. Zyrtare e RM” nr. 5/02), Kryetari i këshillit të komunës së Strugës,  miratoi

 

A K T V E N D I M

Për konvokimin e mbledhjes së 29 (njëzetë e nëntë)  të Këshillit të Komunës së Strugës

 

E konvokoj mbledhjen e 29 (njëzetë e nëntë) të Këshillit të komunës së Strugës, për datën 24.09.2019( E Martë ) me fillim në ora 10,oo, në sallën e madhe të Këshillit të komunës së Strugës:

Mbledhja do të punojë, sipas:

 

R E N D I T   T Ë    D I T Ë S

 

– Procesverbal nga seanca e 28 – të e Këshillit të komunës së Strugës

 

 1. Ndryshime dhe plotësime të Buxhetit të komunës së Strugës (Rebalanc) për vitin 2019,
 2. Program vjetor dhe Program për ekskursione të SHFK “Vëllezërit Milladinovci” – Strugë për vitin shkollor 2019/2020.
 3. Program vjetor dhe Program për ekskursione të SHFK “Josip Broz Tito” – Strugë për vitin shkollor 2019/2020.
 4. Program vjetor të SHFK “Nuri Mazari” – f.Dollogozhdë për vitin shkollor 2019/2020.
 5. Program vjetor të SHFK “Ashim Agushi” – f.Ladorisht për vitin shkollor 2019/2020.
 6. Program vjetor dhe Program për ekskursione të SHFK “Shën Kliment Ohridski” – f.Drasllajcë për vitin shkollor 2019/2020.
 7. Program vjetor të SHFK “Bashkimi – f.Oktis për vitin shkollor 2019/2020.
 8. Program vjetor të SHFK “Zini Hani” – f.Veleshtë për vitin shkollor 2019/2020.
 9. Program vjetor dhe Program për ekskursione të SHFK “Goce Dellçev”–f.Jabllanicë për vitin shkollor 2019/2020.
 10. Program vjetor të SHFK “Orhan Xhemaili” – f.Tatesh i Epërm për vitin shkollor 2019/2020.
 11. Program vjetor të SHFK “Murat Llabunishti” – f.Llabunishtë për vitin shkollor 2019/2020.
 12. Program vjetor dhe Program për ekskurzione të SHFK “Goce Dellçev” – f.Podgorcë për vitin shkollor 2019/2020.
 13. Program vjetor të SHMK “Niko Nestor” – Strugë për vitin shkollor 2019/2020,
 14. Program vjetor të SHMK “ Dr.Ibrahim Temo” – Strugë për vitin shkollor 2019/2020,
 15. Program vjetor të EPÇKF “8 Marsi” për vitin 2019/2020,
 16. Strategji për integrim ndëretnik në arsim dhe angazhimi qytetar në komunën e Strugës.
 17. Raport për punën e NPN “Proakva” – Strugë, 01.01.2019 – 30.06.2019,
 18. Raport vjetor për zbatim të tarifave për shërbimet në NPN “Proakva” – Strugë,
 19. Raport për punën e NP “Oktisi” – f. Oktis, kuartali II/2019,
 20. Raport për punën e NPK “Higjiena” – f. Llabunishtë, kuartali II/2019,
 21. Plan Vjetor për punësim për vitn 2020 në NPK “Higjiena” – f. Llabunishtë,
 22. Program për ndryshim dhe plotësim të Programit për pastërti publike të Komunës së Strugës për vitin 2019,
 23. Propozim – Program për mirëmbajtje të rrugëve dhe rrugicave lokale në Komunën e Strugës për vitin 2019/2020.
 24. Kërkesë për ndihmë financiare për personin Nexhmi Qazimi nga f. Tatesh i Epërm,
 25. Aktvendim për ndërprerjen e publikimit të aktit miratuar nga Këshilli komunës së Strugës.

Mbledhja e 29-të

 

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

hatay escort hatay escort iskenderun escort iskenderun escort iskenderun escort hatay escort iskenderun escort hatay escort

betboo meritroyalbet giriş casinomaxi giriş casinomaxi cratosslot betebet vdcasino Cratosslot Giriş Sekabet Pulibet Giriş

casino siteleri milanobet tipobet sekabet elexbet
ngsbahis istanbul escort bayan paykwik canlı bahis kaçak bahis kaçak bahis