Gjatë javës së kaluar dhe ditëve në vazhdim punohet mbi zgjërimin e hapësirave për parking tek Spitali i Përgjithshëm –Strugë. Paralelisht në këtë rrugë kanë nisur edhe punimet për ndërtimin e infrastrukturës për shkarkimin e ujërave atmosferike.

 

Zyra për marrëdhënie me publikun,
Komuna e Strugës

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

papyonshop sex shop istanbul sex shop botoks botoks botoks fiyatları paykasa bozum paykwik bozum