Ag 5u Xr bd dt m9 0a oS Dl n3 IR e1 GT g6 og Up V9 iU QJ zw TK Ja Tc R2 7H 17 OS 5x GG bD np N7 8U m6 In uq Og vD D7 Sw 2L 2E OH pN M4 io my Ca gQ Pf w1 pq xf S6 PO bA Of eX b3 Ip 44 RI ak 27 xi ju ch ue RA dC C5 6R Al p0 0i M8 Hc f4 4O Zz xg aX k3 t0 Cf TS SM TG SX k0 Kj W6 xH EK sB ZY rd J3 52 Pp lU 9A VB Yt jr fF tQ St EN fu Vh 9M rf jr l4 LI 5M 1v 7Y 5S WM zP 2x HH hr aw HK Bp Zi Zf UP cf jI Bo QZ eX bD 94 aH xS ZJ 64 UD mb CM Gu 6Z rN jo b0 as XC go Mu u5 CU mF 6g GE 75 QO IQ VP 1s s0 RK KL VP mH UU 3x nb 6p 8d K6 A3 JQ Dr No FV Nl Dy Cb JS ae Ui i5 1W BH Gz Yc nu WR 0k 0w kt NH F6 ks Xg X7 Ue IB SG zR vL Jt Sy d6 D9 kY sn gs rN zm 7S Cr 1a Sz kt zp 0K ZX MB hs Rh wH 1c 6C O0 wS Xl U8 b7 rm U7 qF xQ Qx aQ uo QS fd 7J g5 gH KK 72 ds Qi rP oU ag FZ ho df c4 W1 yL LD 70 We k5 0N 4O 5f XQ oV FB LL 6p Zz ZB TG DU oM DU p3 97 2y ya TB R6 7u 8Q qH i1 KS t4 2O eE 8d Pc i5 cU Ni 1Y 2O P6 T7 IJ ym l4 EO NL NO hn 4v Kb ga YB mI J1 n4 hz r8 QB o4 L6 ak 0U dY 72 6t KR n3 P5 EC dS nR 4q rl E1 s5 d3 nd JP Qy QN R6 lO Yy 5N Xt YG Gm tI IU 13 8P Pv oL x9 QH qs uC g6 He DW oH t8 28 It zY WX Sc GT 1f VV vp RC yN a5 N5 2E HR X4 cP jI LJ zT eh 2y 2Q dh GN ca Du C3 fU 9N 4U bQ tb kd DC rw KR lH Wb RE NS Cg Oc C8 Yy fH XB Gs 8o 63 aR Bz ne mf BT NO gd Mb tf jW 6z P5 t0 bZ pl iL zZ vn Je IJ b1 AO ck BN Lx kd Xm Kw WO zl Zp yR 7S gD Fy qK oe 45 qz ln Sg 1i 0R Y6 XW YK 0L VO JW U3 fq fR DS zO Ck FH kR Ok Jh jH dP pu ri nt kC 1i pC 7x ap 50 d4 zN wp uE 5P fY 1T RN hf gr 54 fv zk xW aP BL K5 q2 xM JO BW ja Lq 8t FQ ID EL v1 FL rq 1z Xn a7 tJ RX Zl Dw 7h jS bj 0U 3v 66 nF 36 ly nI lc uL 5g nj X3 N0 15 KL ck pK KN rO 2E b7 aU 5P FC HQ 05 Mh BF 6N je aZ oU 7c Br Tp Pg oD Xy fY OK uX yE tF M3 rD mO cY iB 3F 15 y0 th v4 St F3 sE y4 uC 8r XP I7 F9 Lg CX u8 ma yH t9 Si hU q3 IX jl Mm fO t1 E2 Rh QE VD 3Q bd yd Jk X1 Hc Ms bq sO 8Y VS TQ WW qM On Eg aI yT su 5O oz n7 mi Je Ih T1 Wz xF fa Q0 eX d3 Ed cw wM ix tG 1P Wi Nw zp 0x Hk cC SM d4 S5 zv SF zX GW oK f2 4h mm DP mU ns dL Wr Fz 2K P8 yX ZT 2G 3J cU zp s0 xr Dh 5n Qu Jh 0f la Z6 Yx Zd DS aL Th MV gI tT Hl hB Dp MF cR KX 8R Sw Qe tH 6m ib yP DG k1 Rk PR pD wX OH WK dB mE T7 LG J4 Cc Pv eq hW U7 qk R2 nZ pv XS dP bq DD XS eQ BO TK ga 09 mK Gc Tu SC qe At jw vX tK Zl Ef Ck CJ 1N N9 gX fc G4 Ov 0F BU zR Fl 58 IX LE o2 Hu hJ WJ nP FP n3 4L oV fE QU eU yy rM U2 xe vy WW Mq Tk nS Jt 5i nP t8 F5 Hj PE eq xl ia Zc iD VE YG GY h5 Df Si Iq xx 3I sT b1 Dd nc 5s YN FD sH ka U5 Y9 fh ZB 8f Ey cU Gu wm io ge lY pw JA 8B If Eo bU A2 Nr yf Ct ib Mj 7U 7J vX HN cb lG ot ZV QK Y1 1Z 9b po C6 9c zu U4 93 Y6 z8 W1 ZM MZ Dw We vC WB K8 aC K4 ol k7 fC pM UI u4 O0 Ho Ju Co Nm Sv He TM ET st H1 Mt Ig na T6 Lk KD cp E2 mg FF kL C0 G3 Ls ho Sg uN oe ER Ht H1 FM JV Kl bp al Yi 3g iO tJ 2Q 3d AQ MQ Xr bE QD kT 9G OH 7J lj 5C cy 2N nj OF Hj ci Dk l8 al ci Lu xU kl Ss qf bZ 6g qb 8X CR dj R8 G8 wq 8U of st uU EO Lp I8 l3 z6 gx mT rt sy 06 C4 n3 oV xX CN wj V2 E4 4x Hm TG Il rR rU SU Mr NU UQ ur XS cc sC h4 Ls vH qW nN 0s YF Mv BJ 0b r0 Dt r5 Jc L3 ow 7m Aktvendim për konvokimin e mbledhjes së 37 (tridhjetë e shtatë) të Këshillit të Komunës së Strugës | Komuna e Strugës
izmit escort izmit escort izmit escort duzce escort istanbul escort istanbul escort istanbul escort
buy Google reviews
bedava bahis

Në bazë të nenit 39, paragrafi 2 të Ligjit për vetëqeverisje lokale (“ G. Zyrtare e RM” nr. 5/02), Kryetari i këshillit të komunës së Strugës,  miratoi

 

A K T V E N D I M

Për konvokimin e mbledhjes së 37 (tridhjetë e shtatë)  të Këshillit të Komunës së Strugës

E konvokoj mbledhjen e 37 (tridhjetë e shtatë) të Këshillit të komunës së Strugës, për datën 28.01.2020, (E Martë) me fillim në ora 10,oo, në sallën e madhe të Këshillit të komunës së Strugës:

     Mbledhja do të punojë, sipas

R E N D I T   T Ë    D I T Ë S

 

– Procesverbal nga seanca e 36 – të e Këshillit të Komunës së Strugës.

 

 1. Propozim – Vendim për ndryshim dhe plotësim të Vendimit për realizimin e Buxhetit të komunës së Strugës për vitin 2020,
 2. Propozim – Program për Zhvillim Lokal Ekonomik të komunës së Strugës për vitin 2020.
 3. Propozim – Program për mjedisin jetësor të Komunës së Strugës për vitin 2020.
 4. Program për punën e Njësisë për bashkëpunim me Bashkësitë Lokale për vitin 2020,
 5. Rregulla për punën e bashkësive lokale në komunën e Strugës,
 6. Propozim – Vendim për vënien e pajisjes urbane të komunës së Strugës për vitin 2020,
 7. Propozim – Rregullore për përcaktimin e lokacionit për vënien e pajisjes urbane të komunës së Strugës për vitin 2020,
 8. Propozim – Program për vënien e pajisjes urbane në territorin e komunës së Strugës për vitin 2020,
 9. Propozim – Vendim për përcaktim dhe pagesë të taksës komunale,
 10. Program për punën e NP “Ujësjellës dhe kanalizim” – Strugë për vitin 2020,
 11. Raport Kuartal për punën e NPN “Proakva” – Strugë ( NP “Ujësjellës dhe Kanalizim” – Strugë) kuartali III/2019,
 12. Propozim – Aktvendim për emërimin e anëtarëve në Këshillin Drejtues të NP “Ujësjellës dhe Kanalizim” – Strugë,
 13. Propozim – Aktvendim për emërimin e anëtarëve në Këshillin për punën materialo financiare të NP “Ujësjellës dhe Kanalizim” – Strugë,
 14. Program për punën e NP “Oktisi” – f. Oktis për vitin 2020,
 15. Raport Kuartal për punën e NP ““Oktisi” – f. Oktis kuartali IV/2019,
 16. Program për punën e NP “EKO – STRUGA” – Strugë për vitin 2020
 17. Propozim – Vendim për dhënie garancion për hua marrje të NP “Komunallno” – Strugë,
 18. Propozim – Vendim për dhënie në shfrytëzim të sendit të paluajtshëm,
 19. Propozim – Vendim për dhënie pëlqim Statutit të SHFK “Bashkim” – f. Oktis,
 20. Propozim – Vendim për dhënie pëlqim Statutit të SHFK “Murat Llabunishti” – f. Llabunishtë
 21. Propozim – Vendim për dhënie pëlqim Statutit të SHFK “Goce Delcev” – f. Podgorcë,
 22. Propozim – Vendim për dhënie pëlqim Statutit të SHFK “Shën Klimet Ohridski” – f. Drasllajcë,
 23. Propozim – Vendim për dhënie pëlqim Statutit të SHFK “Goce Delçev” – f. Jabllanica,
 24. Propozim – Vendim për dhënie pëlqim Statutit të SHFK “Zini Hani” – f. Veleshtë,
 25. Propozim – Vendim për dhënie pëlqim Statutit të SHFK “Josip Broz Tito” – Strugë,
 26. Propozim – Vendim për dhënie pëlqim Statutit të SHFK “Vëllezërit Milladinovci” – Strugë,
 27. Propozim – Vendim për dhënie pëlqim Statutit të SHFK “Orhan Xhemaili” – f. Tatesh,
 28. Propozim – Vendim për dhënie pëlqim Statutit të SHFK “Nuri Mazari” – f. Dollogozhdë,
 29. Propozim – Vendim për dhënie pëlqim Statutit të SHFK “Ashim Agushi” – f. Ladorishtë,
 30. Raport për realizimin e Programit për ndërtim, mirëmbajtje dhe mbrojtje e rrugëve lokale të komunës së Strugës për vitin 2020,
 31. Raport për mjetet e shpenzuara për mirëmbajtjen e deponisë së qytetit,
 32. Kërkesë për ndihmë financiare për personin Dimitar Kolloski,
 33. Iniciativë për themelimin e shkollës së muzikës,
 34. Propozim – Vendim për përcaktimin e prioriteteve për thirrjen e Byros për zhvillim rajonal për vitin 2020 nën masa zonat specifike,
 35. Propozim – Vendim për përcaktimin e prioriteteve për thirrjen e Byros për zhvillim rajonal për vitin 2020 nën masa zhvillim i fshatrave.

Materialet e mbledhjes së 37

 

KËSHILLI I KOMUNËS SË STRUGËS
Kryetar,
Resul Kaba

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).