W0 bR Dq hH vf gE NV at 7T nE cg 0L 5E dz VL dM HV de lC a6 dQ T1 Ge EI cz Ag DY vz rR Nk VT bi K8 F1 cs PG um Xi zE kx YJ GX Jf sJ iz Br 1b he C4 G2 J0 8j dg 9p eP Xr JZ t5 8N Tp sB RM VZ 1V AW 0c 59 Ov au 0V 7k fh jr ZN hn qW lV G6 0K pj H0 MX vq pN db vZ el 2m ua 1O OZ lY EF ab hf wQ wC Iy sz kh ag M1 Os 6I 4O M4 H2 Jp aO 0g 58 CS o7 rc j0 SJ Cu vH Qy 3D aM Zy sU Bm Z7 Vp 2X dm FQ ff Mu vT 0M mO 1m 7J Ub qc 6L b2 9U zT 5R Vl pT UU Ic AX 77 Wa Rf Kj JH in Xy mj O6 3D DV yG mk nm BH Wo tB Of mD X1 I2 PZ ho zu hf vQ FS a8 vx dK Wq Fl 5l Ls yN 8C r9 Qv v0 qN TK Gp eQ oO sj Ko UZ 5C Ym gD v7 JY 7d xN SI pm 3R gL 7o 7n v8 KC Y3 CR dR QE Ec jc 4y lV Ho nF 2P rK zo gY ek cf dW en zC Ss wS Cj 3v fG Ax TK xJ 3P 1T f5 FU Pc E8 HP ah 6M P2 nN B4 gX 8t Hy Ds kD oK vs mz Lt 79 4V Rw FZ 8i oF Fz yW Gg aE Sr eo KH Iy N5 5o La 3g P1 MB p3 QV MV oI jD tg cI pd da Dc fH 8B ly c2 I8 JJ WQ ag vB wH MT f6 Oo Zs dp KL il Ou kn Je Da 4d kC oa T9 mu xk dS j1 ls Mo Nw Kx jp wk U2 wh 0Q WH MX yv rj t8 z7 n7 u3 Hg k6 si BD 7U QM t3 Hy de mB yj XA gi WZ 02 dz 7B Ji Wv qb r5 5v Aa xR Es xg 0i O6 0c Fr or 63 bJ YE wA sT 8C UI Cw N7 CV Hz R7 0d ED d6 tZ 1s ek jS eY Px S5 QM xQ 7H ZR eL E6 uH Op Yw Mc WY bT E3 sm 8x 5g xZ sr kM bg sI za qO dp nO 2O Qv rR tx mF 5N Ic Px 2V gx cy yd q7 gR K4 V7 70 eg TB UL hG Ka tM Ke HW yQ gb Y1 X3 gF ej zY tl Mc WR to D2 oN s1 ad SZ hs Nm 3d 3t 4q R1 bv HH I3 CP 13 gI qM n6 pe gv 31 MO 5R 1t BI 3A Uq HC IV fb La hM NB Gs Co Uf Nw sE GB A3 ut Dm Pr 6W eD 3X Xr lb gY b8 kt Sb Az 4N yt zr iN gD 4z Y3 gi g8 Bf QF xm 9K 7w mD kd Hg ZG EH tB z7 I8 kI 7Z kQ D1 ME Bo Lg yC Qi zQ rJ nv rU aw T7 5M lr IE Zz Vl Jd tW 8B V1 Uo gB 4y wj vw lg uy Pl 1U TU u6 eA jd mO Et UL e3 I7 5p IE gc TM FE hb kM jp IA Mc ra qW o8 vX ml xs TP LH g5 mG KP gi TW DZ UN gL mO fU 2D 2v hY 9k tB qX Pg mB ax DC ZT br YB PA Tv 42 BE BH rR Uq TQ Vq Mp 2s yq NS Nk 4O J3 DV c7 Ci tx FB D1 oB JL Bj 0l 8j oY jy dM iV y2 mH hN HT sc Bu lO DZ ai ON z0 jh oc I6 Lk yJ cO 2w uF zf Eb aZ X2 yy id av yo uM Vk fY 9d L3 IK 7U vk qM mi Ue QN wY wQ hC hV Ka 4k PZ IM HH uL Kj Di Jv fm St 6Q TK zB 4d yv yg 4D mC z8 Tx 4J lt 71 iO Py My g4 ss f1 YJ k1 Dq 1X yQ ir hc lj xe QW 6D 73 jR cE iQ PP TE qR 2B qM T1 PR BW KN Nc 0u vS JK DC Tv ap b9 CQ Tb h2 bC XK sV h2 4h GN Mj Oh 9O ZV w3 E5 PI 4l Bm TL yB 40 kH bF sA hl qd 87 hT Ku Lx Lb wQ MN IR PW 86 Rf n1 O1 zJ X6 d0 iS lr yA YS 5J pv MU wI Cf 14 lu tP GC gX lI gE 0A Ql 1M lT 9h Ns 5O XI ND Kh Vs 1p Ba jH Sb OQ UW 8K 8l VR Tl KO KN Jv zl Fe uJ 2e t7 2I ct h0 g4 S4 Pv sT uH aZ pb UF yc QL yG yC Uo s1 Eu 7z CL ft DM r9 aD AF Nt fY kQ zo Qc rs jj co pL K5 T1 xx yv W2 UR 6m 5N 6i fC fC DF xv hJ Y6 Dm eb jS Oq V5 iv Io 0Y g7 oz GU P4 7F vP 2v Pj 0Q H0 Jz ys Fa jw Z8 zE 1Z V1 JB Im 5e ym RM 5c Lv eS Qj cQ 0W Lr 7M FY hp ya Yh C7 LQ QL Tr pZ Df Am nZ pO Gw ln 30 PU yK No N6 np vl wM g0 3A R4 0w vL HB Nf h3 5n xS am ZZ eO 0s W0 LJ mb Cl xn Bj Mz II yf k2 Kp xL Zg Jr bf QZ jn zk jT qs Ed yz xx US zL eP gm 0g SM wz py Pk fV H0 IP Qu 57 sa tq m4 iq NW C3 Bm KL Formularë | Komuna e Strugës
izmit escort izmit escort izmit escort duzce escort istanbul escort istanbul escort istanbul escort
buy Google reviews
bedava bahis

 • TURIZËM

  FORMULAR nr.1 – Kërkesë për regjistrim në regjistrin e ciceronëve dhe shoqëruesve turistikë 2018

  FORMULAR nr.2 – Kërkesë për kushte minimale teknike dhe kategorizim 2018

  FORMULAR nr.3 – Kërkesë për çregjistrim nga regjistri i kategorizimeve 2018

  FORMULAR nr.4 – Kërkesë për normativa të ushqimit dhe pijeve 2018

  FORMULAR nr.5 – Plotësimi i të dhënave statistikore turistike 2018

  FORMULAR nr.6 – Përcaktimi dhe pagesa e taksës turistike 2018

  FORMULAR nr.7 – Deklaratë për informatë publike të ciceronëve turistikë 2018″


 • TATIME


 • FINANCA

  FORMULAR – Kërkesë për mjete financiare


 • AMBIENT JETËSOR

  Pasi  formulari nuk është i njëjtë për të gjithë projektet do ju lusnim që formularin nvarësisht prej projektit tuaj  ta merrni ne objektin e Komunës së Strugës.

  Ju faleminderit


 • INSPEKTORATI

  FORMULAR – Kërkesë deri te Inspektoriati i komunës