izmit escort izmit escort izmit escort duzce escort istanbul escort istanbul escort istanbul escort

Контакт

Општина Струга

Тек:      046/ 782-015,  781-223,  781-335

Факс:    046/ 781-434

e-mail: info@struga.gov.mk


Овластено лице за односи со јавноста

Блерти Исмаили
e mail: b.ismaili@struga.gov.mk


 

Врз основа на член 9 од Законот за слободен пристап до информации од јавен карактер (“Службен весник на РМ“ бр. 13/2006, 86/2008, 6/2010, 42/2014), Општина Струга изготви

ЛИСТА

На информации од јавен карактер во Општина Струга

Информации со кои располага Општина Струга, а кои се утврдени како информации од јавен карактер, се следниве:

ЛИСТА НА ИНФОРМАЦИИ ОД ЈАВЕН КАРАКТЕР ВО ОПШТИНА СТРУГА

ГОДИШЕН ИЗВЕШТАЈ
(од 1.01.2019 до 31.12.2019)


Овластени лица за давање на информации со јавен карактер како и за комуникација со граѓани кои имаат одреден вид и степен на попреченост:

Сервер Шашко
e-mail: s.shashko@struga.gov.mk

Аргетим Етеми
e-mail: a.etemi@struga.gov.mk

Почитувани корисници, формуларите за слободен пристап до инфорамциите со јавен карактер може да ги симнете во линкот

ФОРМУЛАР

 


Службени лица кои посредуваат при остварување на правото на слободен пристап до информации во рамките на Општина Струга.

Сервер Шашко
e-mail: s.shashko@struga.gov.mk

Егзона Елмази
e-mail: e.elmazi@struga.gov.mk


Координатор за еднакви можности на жените и мажите
Беса Зиба
b.ziba@struga.gov.mk

Заменик координатор за еднавки можности на жените и мажите
Сервер Шашко
s.shashko@struga.gov.mk

Balikesir escort Aydin escort Muğla escort Kahramanmaraş escort Yozgat escort Giresun escort Didim escort Çorum escort Erzurum escort Zonguldak escort Sivas escort Düzce escort Tokat escort Osmaniye escort Kutahya escort Mardin escort Fethiye escort Ordu escort Alanya escort Pendik escort Sarıyer escort Edremit escort Sinop mutlu son