vevobahis giriş - cratosslot giriş - baymavi giriş

betvole betlike süpertotobet megabahis trbet

Врз основа на член 36 став1 точка 2 од Законот за локална самоуправа (Сл.весник на РМ бр.5/2002 год.) и член 28 став 1 од Законот за финансираœе на единиците на локалната самоуправа (Сл.весник на РМ бр.61/2004,96/2004 и 67/2007 година), Советот на општина Струга на 17-та седница одржана на 27.12.2018 година донесе:

 

Буџет на Општина Струга