Денес градежниот инспектор ги отстрани педалинките од брегот на Струга кои во минатото одземаа невини жртви.  Струга се менува и станува посигурна.

Акцијата ќе продолжи се додека се расчистат сите области околу езерото.

 

There are no comments yet.

Напишете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).