Денес,во Хотел Мираж се одржа еднодневна работилница во рамките на проектот “Подобрување на локалното владеење”, за презентација на шемата за грантови за Центрите за развој на планските региони.

На работилницата присуствуваа и претставници од општина Струга, каде што разговараа за концептите на три предлог-проекти од Годишната листа на проекти, кои  и се приоритет за 2018 година.

Канцеларија за односи со јавност,
Општина Струга

There are no comments yet.

Напишете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).