izmit escort izmit escort izmit escort duzce escort istanbul escort istanbul escort istanbul escort

Врз основа на член 39 став 2 од Законот за локалната самоуправа, („Сл. Весник на РМ„ бр. 5/02), Претседателот на Советот на општина Струга, донесе

Р Е Ш Е Н И Е
За свикување 21 (дваесет и прва) седница на Советот на општина Струга

Ја свикувам 21 (двесет и првата) седница на Советот на Општина Струга, за 14.03.2019 год. (Четврток) со почеток во 10,оо часот, во големата сала на Советот на општина Струга:
Седницата ќе работи, по следниот

Д Н Е В Е Н Р Е Д

-Записник од 20 -тата седница на Советот на општина Струга

1. Годишна сметка на општина Струга за 2018 година
2. Извештај за работа на Општина Струга, IV квартал 2018
3. Извештај за работа на ЈП „Комунално„ – Струга, IV квартал 2018
4. Акти за организација и систематизација на ЈП „Еко -Струга„ Струга.
5. Извештај за реализација на Програмата за изградба, одржување и заштита на локални патишта на општина Струга за 2018 година,
6. Тарифник за утврдување на висината на надоместокот за користење на објектите за спорт на подрачјето на општина Струга,
7. Годишен план за вработување на ЈП „Комунално„ – Струга за 2020 година,
8. Измена на Годишниот план за вработување во ЈП „Комунално“-Струга за 2019 година,
9. Советнички Прашања

Материали од 21-та седница

СОВЕТ НА ОПШТИНА СТРУГА
Претседател,
Ресул Каба

There are no comments yet.

Напишете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

hatay escort hatay escort iskenderun escort iskenderun escort iskenderun escort hatay escort iskenderun escort hatay escort

betboo meritroyalbet giriş casinomaxi giriş casinomaxi cratosslot betebet vdcasino Cratosslot Giriş Sekabet Pulibet Giriş

casino siteleri milanobet tipobet sekabet elexbet
ngsbahis istanbul escort bayan paykwik canlı bahis kaçak bahis kaçak bahis