Пред неколку дена се ширеше лажна информација дека Општина Струга дозволува диви градби. Општина Струга негира дека издала градежни дозволи за диво градежништво. Напротив, станува збор за дозвола за реконструкција на објект издадена од страна на поранешниот градоначалник на Струга, Зијадин Села, како што и можете да видите на сликата.

 

There are no comments yet.

Напишете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).