Денес, Градоначалник на Општина Струга г. Мерко го пречека претсавникот на наблудувачката мисија на ОБСЕ г. Ебен Фридман.
Целта на средбата беше да се запознаат со безбедноста на градот Струга. Фридман му честиташе на градоначалникот Мерко за досегашната работа не само во областа на толеранцијата, безбедноста и градската регулатива, туку и во сите други области. Тој, исто така, му даде поддршка на градоначалникот како во областа на безбедноста така и во другите области каде има потребата.

There are no comments yet.

Напишете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).