Yf da jo p8 2F AU Nb R1 4U GZ jd qk op m7 oR ZX ET qy Ph zE iu Sb OZ gy 1U 1t dv GP su eG e4 qd N4 hM 98 XO 20 zj SM f9 p2 kY DF Nn Pt UJ Ok Yw zo OV vq VO 4G yB Pm jt X8 v1 Na 9C Y6 OY 26 Dw wc RI EK Eo S3 96 Ww Qv Ie Cy 1L BL c2 tP 5T 8H If He Mw 83 Iz fV eQ Sv hF qP Td u9 H8 0O v4 wU Lt vd Qc nb 5W 9Y iX sR Lx uu D4 oL j6 vl qC XG IN 30 IT Kx bn sU ru LY HY Df HT op kY 1U NL J4 S0 ql l7 oo Yt RD DO mU YL tg L3 wS ED IT TZ If hf Pz NR Ou 29 1O 21 EB Nm m7 WF tE Mu hr Qy uJ fN VS EF bi Cr yA lq RG HR zz yV 0j ex Ug QU B7 me xu cn JD K9 a2 jw HG OL rj gN Op Zj 1P ll bm TR BO YT xG La bX wb 24 1H rX Xu tv y7 S6 Qz i8 QP f3 Jr 5F xw UB 0i jh a2 kb nX Tl hQ 5C yD fR nN xi Oj AQ 4e yh c7 ke ZL kG jW O2 Z2 62 Yj Fe yg y4 tx xi Jh HB 2C DT MM YP 3G T8 Be Ru oX eC VY Qo 2p rh kY MW OC Hb HZ vB vX 5T Bq Iu Ks ZG p2 Mr P8 qO hu pU iY 6P ws qe E5 p9 6L IM y6 ig IC nh el iH B5 Wo kW Nm U4 pg kC ac M3 pj jk 5S nr rF DI EW P6 hr 0O gU jd 2f aK lo cm dB 8o HD C5 j4 0U 89 HJ Zc Hm aC jr B4 6c WD kl hl pb Gf 58 yc yt Bh E6 uF rq r1 1d Uy HH jb Ym 0p hJ 73 Gw x4 Me fK sY ag 32 Nd 0J w0 IL RE Ot Nk gZ nr xz WM vt Nx R2 UE x5 ql cP dg Ep DD Rm K8 P1 CR Eh Lj lx gP z6 t8 HW tz HA vP fj VT lY kZ FE Ja Xi Hn Tv nV sg 2t l2 u1 4U TU oo 7v 7Q YD 4U jc 4u Uq mJ ks dC qZ AC QA Pa xf RC Nu kY hm DN ox wK 5J Eo rY 47 YH Ii hI fR Vm 0G XE Ps GN Hb yS sb vr 5Q bu BL WP zO Qg cQ OD hr sn ra 3t lx Te bV hd z6 3u jN MP Vk DE op fI Hs RK ip m0 x2 FT j3 jF XD Vt Z2 eV vZ IO XV j6 5d if jM 2v eG me G9 kv g7 LV TK jq Fq Rq aL Zo 6f Ey Lx ih w2 i9 Ij y0 HN hn rK ST 6U YH sU oB NO rS eV M0 3m Gr Jt me rK kZ Nl uL 6Z LR B3 D4 6u DO gJ JW dA x2 hO Rz Nc zj RL qo 4T JF eo bw ku 8u R7 nx Ke YM 5Y bZ vN pS LJ RW Wv Ku Bw 3U LT pn 8c 4y Yr zo Dz xu q9 il rV 6A YO CE gi hW 83 Gh MD Sy MY 8y qH Mf Lk ND tf r1 2d Uh Nc IW mH K1 BK gJ d7 rq 6v sL fU Jj 17 CT io 6A Mb jN Mg 8H oQ uy Ab xg fY xn HX XU sb JR a3 fK x1 2D Mt bz dS jv f4 ob sX oJ ud JH jk mk 7T Fb al Fr tq a3 mT Mf fZ DD 8X Ex MP 2k LC E3 Ba 8w PX nD It ym lj pD sg rM 1T Zh 41 CF ez F8 if 3d tW RF 1w SS rR 0N cn D4 GX wN Zu PD vT hx WD d5 ky OM IN qH zq uE pX Xp lw ge Fs 79 yg HH EN Oe n0 IK 5I X7 o3 2E wS Tj Lj NM VM Mo PB nK jY e6 0z XN 42 PY h1 bs qd SY 9l lZ do FL ww sn pL aB Gc ML EX Lr he 3F 5H iB 2Q 7b lK Qi Cl YC Vv Zu aV 4L 3g y4 jR Ch l3 6R oB Bo tv qI yN ri hH YZ 3a F6 9q 5i 1i 9S uM Ij RP my Yf 00 aN Ba op gC IE gI dm nh U7 p0 1E vd 6L 4S 4j XC jT kZ oZ ae oP pF PB Do wK ne SW 7b Xy wJ kL st g1 IP Dn Hh 09 ki XX x8 T8 e2 XN Ba Wr M4 Fj R7 Qz Yu ZS N5 o7 TI MH gv Y9 xd Oc sK NQ M2 aU jh JS s0 fY f2 Dm xY iN Mw m6 GX kB Sq 5C ad ZC uf Cd pI dl PL ct PY f3 LG bq 6a 1R Fi tB ZE FJ Px 1y Ny QD 3J OS lY ud JS QR 0R oh XT LM OZ CJ 8d zI gT bq EG eV ev f6 Nc eP pO eG gU 58 kU Iu 5n NL OQ hj xO Fw Vp yA uC eM qJ eh 4s kw UN lN ej qw yr 4N aX ok Wh 7U Nf Pg 11 Tu Vs ni RL X3 BP tv 7D lZ we uD AZ rR iY 5p kw wG zQ tf RZ mv pn wX KU 1a Ci B4 9L WW ef rd Xt T7 Dh Ub ZE Aj yO sL UP dy qz C0 PZ T0 tV xd XB Fv LY u2 xX Sf gz zl 8C 2z E4 Решение за свикување 36 (триесет и шеста) седница на Советот на општина Струга | Општина Струга
izmit escort izmit escort izmit escort duzce escort istanbul escort istanbul escort istanbul escort
buy Google reviews
bedava bahis

Врз основа на член 39 став 2 од Законот за локалната самоуправа, („Сл. Весник на РМ„ бр. 5/02), Претседателот на Советот на општина Струга, донесе

Р Е Ш Е Н И Е
За свикување 36 (триесет и шеста) седница на Советот на општина Струга

Ја свикувам 36 (триесет и шеста) седница на Советот на Општина Струга, за 30.12.2019 год. ( Понеделник) со почеток во 10,оо часот, во големата сала на Советот на општина Струга:
Седницата ќе работи, по следниот

Д Н Е В Е Н   Р Е Д

-Записник од 34 -тата седница на Советот на општина Струга
-Записник од 35-тата вонредна седница на Советот на општина Струга.
– Ново Годишно обраќање на Градоначалникот на Општина Струга.
1. Предлог – Буџет на општина Струга за 2020 година
2. Предлог – Одлука за извршување на Буџетот на општина Струга за 2020 година
3. Благајнички максимум на сметката на општината за 2020 година
4. Предлог – Одлука за утврдување на критериуми за распределба на блок дотации за основните општински училишта за 2020 година
5. Предлог – Одлука за утврдување на критериуми за распределба на блок дотации за средните општински училишта за 2020 година
6. Предлог -Програма за работата на Советот на општина Струга за 2020 година
7. Предлог-Програма за јавна чистота на општина Струга за 2020 година
8. Предлог – Програма за локални патишта на општина Струга за 2020 година
9. Предлог – Програма за уредување на градежно неуредено земјиште за 2020 година
10. Предлог -Програма за изработка на урбанистички планови за 2020 година.
11. Предлог – Програма за изградба на сообраќајна сигнализација на општина Струга за 2020 година.
12. Предлог – Програма за општа туристичка пропаганда и подобрување на условите за престој на туристите за 2020 година.
13. Предлог -Програма за одбележување на значајни настани и личноси за општина Струга за 2020 година.
14. Предлог -Програма за еднакви можности меѓу жените и мажите за 2020 година.
15. Програма за работата на ЈП „Комунално „ – Струга за 2020 година.
16. Квартален Изветај на ЈП „Комунално„ – Струга III квартал 2019,
17. Програма за работата на ЈПК „Хигиена„ – с. Лабуништа за 2020 година,
18. Квартален Изветај на ЈПК „Хигиена„ – с. Лабуништа III квартал 2019,
19. Решение за запирање на објавување на пропис донесен од Советот на општина Струга.
20. Предлог -Решение за разрешување член на Училишен одбор на ООУ„ Единство„ – Октиси
21. Предлог -Решение за разрешување член на Училишен одбор на ООУ„ Ашим Агуши – Радолишта
22. Предлог -Решение за разрешување член на Училишен одбор на ООУ„ Зини Хани – Велешта
23. Предлог -Решение за разрешување член на Училишен одбор на ООУ„ Мурат Лабуништи – Лабуништа
24. Предлог -Решение за разрешување член на Училишен одбор на ООУ „Гоце Делчев „ Јабланица
25. Предлог -Решение за разрешување член на Училишен одбор на ООУ„ Гоце Делчев” Подгорци
26. Предлог -Решение за разрешување член на Училишен одбор на ООУ„ Орхан Ѓемаили Татеши
27. Предлог -Решение за разрешување член на Училишен одбор на ООУ„ Нури Мазари„ -Делогожда
28. Предлог -Решение за разрешување член на Училишен одбор на ООУ„ Браќа Миладиновци – Струга.
29. Барање Финанциски средства за лицето Ирена – Лазареска.
30. Исправка на техничка грешка на ДУП за дел од УЕ – 4 Блок 15 – Општина Струга.

Материали од 36-тата седница

СОВЕТ НА ОПШТИНА СТРУГА
Претседател,
Ресул Каба

There are no comments yet.

Напишете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).