izmit escort izmit escort izmit escort duzce escort istanbul escort istanbul escort istanbul escort

 • TATIME


 • FINANCA

  FORMULAR – Kërkesë për mjete financiare


 • AMBIENT JETËSOR

  Pasi  formulari nuk është i njëjtë për të gjithë projektet do ju lusnim që formularin nvarësisht prej projektit tuaj  ta merrni ne objektin e Komunës së Strugës.

  Ju faleminderit


 • KËRKESË PËR PAISJE URBANE

  Dokumentet e nevojshme për kërkesat për vendosjen e pajisjes urbane:

  • Për persona fizik
  1. Kërkesë
  2. Vërtetim për tatime të paguara nga komuna
  3. Për personat të cilët nuk janë nga Struga – vendqëndrimi Strugë
  4. Vërtetim nga DTHP
  • Për persona juridik
  1. Kërkesë
  2. Aktvendim nga Regjistri qëndror për kryerje të veprimtarisë
  3. Aktvendim për plotësim të kushteve minimale teknike për kryerjen e veprimtarisë nga Ministria e Shëndetësisë
  4. Aktvendim për plotësimin e kushteve minimale teknike higjienike për kryerjen e veprimtarisë nga Ministria e Punës dhe Politikës Sociale
  5. Aktvendim për plotësim të kushteve minimale teknike higjienike për kryerjen e veprimtarisë nga Ministria e Ekonomisë
  6. Vërtetim për tatime të paguara nga komuna
  7. Vërtetim për taksë komunale të shlyer nga NPN Proaqua
  8. Vërtetim për taksë komunale të shlyer nga NP Komunale

 • INSPEKTORATI

  FORMULAR – Kërkesë deri te Inspektoriati i komunës

hatay escort hatay escort iskenderun escort iskenderun escort iskenderun escort hatay escort iskenderun escort hatay escort

betboo meritroyalbet giriş casinomaxi giriş casinomaxi cratosslot betebet vdcasino Cratosslot Giriş Sekabet Pulibet Giriş

casino siteleri milanobet tipobet sekabet elexbet
ngsbahis istanbul escort bayan paykwik canlı bahis kaçak bahis kaçak bahis