izmit escort izmit escort izmit escort duzce escort istanbul escort istanbul escort istanbul escort
buy Google reviews
bedava bahis
ПОЛИЦИЈА   192
ПРВА ПОМОШ   194
ПОЖАРНА   193
АУТОМОТО МАКЕДОНИЈА   196
ЦРВЕН КРСТ

(046) 781-733

ЈП “КОМУНАЛНО”- СТРУГА
АВТОБУСКА СТАНИЦА

(046)772-770

ДИРЕКЦИЈА ЗА УПРАВУВАЊЕ СО КРИЗИ – РЕГИОНАЛНА ЕДИНИЦА СТРУГА    195
IИНФОРМАЦИИ ЗА ПАТИШТАТА   9801
АЕРОДРОМ “СВЕТИ АПОСТОЛ ПАВЛЕ“ – ОХРИД

(046)252-820

ЈП “PROAQUA” – ВОДОВОД

(046) 786-306