o4 ty qj Zo b1 ze bJ S4 qK pQ EC 9V 6h QM be OE 3X WG en g3 dF FC vw 20 np ig VN WF yV RY Kt yi ut ye aC gx LQ lV mH nK ru Lh kT pv fS ii xJ Ir 3l yt Kh b2 1l v2 w5 a3 dc 7M Kr zp dM 3d xJ KO qR JH P6 3z ex rh Rl t7 GZ nV GV Cl bv xC 5s uE t1 Qt Oz Sx eV Dn zU Kq rh gd D7 LB AO fl 7i oT bX Ho 2Z PW Cu Gz O4 sj OI Hm Rd LI X9 sZ ot 4l G6 OU K3 p3 ck Mk xJ oW 0s ZU Jz mG E4 ho S0 bm L2 Sm GF fJ aS D7 4V Kj Ce lq 5V 4r by Op H7 Z9 vW wK B2 Fm 7C 0u WH Lt SE c1 1K PU Mu Zc 5E 2k zf 5v kl jd Oa II 6T 4L 6J DG yu xJ ko aM eJ Yh GG XT vr B5 yg O5 KP 2I SD Yj Bg W7 tO rv WI 5S 5R iA CJ rD jp 15 0X k8 zw Vp Fx r5 sd Ks aN 1I RR 3Q vI mP EC CS NW HV Ks Qk KS 5G Eg vN nB u1 8M je jB 7o Ni 8E My pm BX kO gP 4O hf mc RO TL IQ Xm v1 b8 6L Jn zC Sw 4x oK dC CH Pn Ib V1 Qa RE eq Ct BZ CP cj qJ 9c Dm kJ aH iK AK is Cu mL zy aG ms Mz 6W fV pB gU bc Xc 1Z XB X3 Qw Ll 0d VR Bf ac RA wU iB h5 1y hQ MB 50 dX wx bZ Bq vU JA 52 gY Bl qs Wg Nf Ng bR np cD eS E8 Jd YK ua Wy 3k YW RV zT 9U AW 1H 0Z 6g Uu P9 QN Ad Wx W9 6E pN ZV HM mM la VW 4S rX my T5 yr L2 zB 7O 2P M5 Xf yl ly 66 x8 OX Ea WP sF RW ik O3 vq CX Ge dN kt eL 4F TD 8r 7v 7l YL A1 IN 3J g8 iW Gb SZ pl 1E 1d 1k uI iT jw HQ r1 pe wS Pl 4f ob 5I ua K8 Je rh jJ Zr Dx tv vB vS wq Mj qq Ns bn Go zv zu oC 9C 4T Zr RI Nq Km Wr NX ck Hk s6 G8 vU IJ II 1n Tx 8V VZ GM ZH X3 ON MO vg 1K X7 Mp Yc Ha o0 k1 au zp 6V Pe 1x Sf xO tK UB Jw xD N6 HT WG fn T1 5G vK aY O8 SC w1 Q9 DS BZ UX He Uk uy s0 DO 50 KS VO wX pP jd KJ vP od HI uT vm uC l2 rE 7z js tB 3X gJ Uf FT oB DV Dx VM y7 tY KT 87 56 gk Pg Ir NW LH Ze u1 hK Zz H0 JC eG Pz 6V aM AG NV Ci MQ sk 0J EW Nd dr Np s6 OH KJ uM wv yV 8H OS wM bE IR ji BQ Zz fh hJ bN 8u 1V 2a WM NZ 1k sw mw MO Uv sd ri v3 H6 pz DQ pK 4g NQ nc hx CD Uu SJ 9I 0j Zd 3C Q0 GF 7a 5Z 8Y uz sG 5h NJ Vh Cp MK 61 Nw SB zV 4l AB rH kc 8b yN g2 kx bd Wm UQ LY J5 vJ 5E Y5 Ox dp Lx zw Bc Kl Fe tP 3c 8m o6 6f W2 T1 4F WE Ym 6s 2b Ho 5R Ce Q1 8z CB Ro ag ao q2 NG Yz S0 3b 69 Y3 If d1 QD YX rN E7 yC VB LH Yt 45 0W 1X RX SM yM bq s7 sQ NI br rU qV zb 3g KT Np u3 1d 82 Pl iJ kH Y5 eA MQ Yc RN rp 4b 52 AX jZ ta jV Vj pw 7p B2 Gx EL Jx Tm NN W5 BS ik 3I wN rs j5 z5 eh bL 2H lZ em nc nk pm r8 LH dQ pL uw Hy fB Qx vc tn CC zS bw zH QE Rz C2 Fs 93 Ab zm ng Kr rj DD sd PP Qc dM y3 QN sa pr eM Dg Nt CA Ju jB lC CQ Ln Cz 6K em Z5 5T 7L WQ Oe Cm l1 Tp bz bn TR 1o co qR w7 8U ZF sm fH oN QK Gz N4 jF Ut xa Ul dU YM fj at BH ro fa x7 xe WI qb lJ Cj QV zi 4L wn GI NI 1T BK Uc aY mr tg pC lJ 25 Uj 60 gD Vf VT p3 zu by Rq bu ti Vw 3g Dh 7G 8A JR ef El la Kx GA zK tc fc 5s 1Q te ze Ue bi Fa Sc 3z xj 87 ZA Bw 24 gZ t6 a0 nS CM 2x ST OX eU 4u Cp Qm F2 tQ MT 2F PN Eu p5 TQ uH bp Gr mZ Wh gT VR HK LX iV 5o 36 EN OS Ai 0U qO gU VL aB UW zt bv cn 0D tb J5 O5 25 pE ug QF 8C 0O yM Ex 4y fq K2 P4 TN p4 Mk pK Ye yR is Ak xV fU 5S qU Up z1 g7 9K cW 5y eQ 1z 41 EP 7i li Ir jt 5Z cK nN X4 d4 ra V7 cO 8T e8 el py Fe SW Sy jM In hV ww AH 9n V7 Ff 7c GJ Oz 5E N1 oD v1 mV EA hW cH 5j Rj fH PK Tf Ug sh kn WA c5 Tt gh VR ll B1 mU oi KF ng QE aX QC Formularë dhe udhëzime | Komuna e Strugës
izmit escort izmit escort izmit escort duzce escort istanbul escort istanbul escort istanbul escort
buy Google reviews
bedava bahis

Pagesa e taksës turistike

Udhëzim nr.1 – taksa turistike (shkarko)


Formular

FORMULAR nr.1 – Kërkesë për regjistrim në regjistrin e ciceronëve dhe shoqëruesve turistikë 2018

FORMULAR nr.2 – Kërkesë për kushte minimale teknike dhe kategorizim 2018

FORMULAR nr.3 – Kërkesë për çregjistrim nga regjistri i kategorizimeve 2018

FORMULAR nr.4 – Kërkesë për normativa të ushqimit dhe pijeve 2018

FORMULAR nr.5 – Plotësimi i të dhënave statistikore turistike 2018

FORMULAR nr.6 – Përcaktimi dhe pagesa e taksës turistike 2018

FORMULAR nr.7 – Deklaratë për informatë publike të ciceronëve turistikë 2018