vevobahis giriş - cratosslot giriş - baymavi giriş

betvole betlike süpertotobet megabahis trbet

Gjatë javëve të fundit Komuna e Strugës është fokusuar në realizimin e disa projekteve të cilat kanë qenë të definuara për t’u kryer. Përfunduan punimet për rekonstruimin e hapësirës ndërmjet SHFK “V. Milladinovci” dhe Pallatit të kulturës gjegjësisht u bë shtrimi me pllaka betoni hyrja e shkollës, hapësirë prej 370 m2 dhe zgjedhja e ujërave atmosferik.

Kjo pjesë ka qënë problematike ndër vite për nxënësit e kësaj shkolle, kryesisht gjatë periudhave me rreshje kjo zonë ishte e pakalueshme nga të rriturit dhe aq më pak nga fëmijët. Komuna e Strugës e zgjodhi këtë problem duke krijuar kushte më të mira për sigurinë e fëmijëve.

Njëherit, ju bëjmë thirrje të gjithë qytetarëve si dhe prindërve të fëmijëve të kësaj shkolle që të respektojnë rregullat e komunikacionit, të mos lëvizin me makina dhe mos parkohen në pjesën e shtruar me pllaka bekatoni.

Të respektojmë më të vegjlit e shoqërisë, duke i bërë të ndihen të sigurtë.
Ju lusim për mirëkuptim dhe bashkëpunim.

Zyra për marrëdhënie me publikun,
Komuna e Strugës

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

Balikesir escort Aydin escort Muğla escort Kahramanmaraş escort Yozgat escort Giresun escort Didim escort Çorum escort Erzurum escort Zonguldak escort Sivas escort Düzce escort Tokat escort Osmaniye escort Kutahya escort Mardin escort Fethiye escort Ordu escort Alanya escort Pendik escort Sarıyer escort Edremit escort Sinop mutlu son