vevobahis giriş - cratosslot giriş - baymavi giriş

Сектор за правни работи и општи работи

Одделенија

1.Одделение за правни и нормативни работи

2.Одделение за општи работи

3.Одделение за соработка со локалните заедници, заштита и спасување

Сектор за финансиски прашања

Одделенија

 • Одделение за координација на буџетот
 • Одделение за контрола на буџетот
 • Одделение за сметководство и плаќање
 • Одделение за данок и комунална такса
 • Одделение за јавни набавки

 

Сектор за јавна дејност

Одделенија

 • Одделение образование и култура
 • Одделение за спорт и граѓанска асоцијација
 • Одделение за социјална, детска и здравствена заштита

 

Секотр за поддршка за градоначалник и организација на работата на Советот

Одделенија

 • Одделение за поддршка за градоначалник и организација на работата на Советот
 • Одделение за информатичка технологија

Одделеније за туризам

Одделенија

 • Одделение за локален економски развој
 • Одделение за меѓународна соработка и европски фондови