vevobahis giriş - cratosslot giriş - baymavi giriş

Потребни документи за барања за поставеност на урбаните уреди:

За физички лица
– Апликација
– Потврда за данок платен од општината

   За лица кои не се од Струга
– Сертификација од DTHP

   За правни лица
– Апликација
– Одлука од Централниот регистар за вршење на дејноста
– Одлука за исполнување на минималните технички услови за вршење на дејноста од страна на Министерството за     здравство
– Одлука за исполнување на минималните технички хигиенски услови за вршење на дејноста од страна на Министерството за труд и социјална политика
– Одлука за усогласување со минималните технички хигиенски услови за вршење на дејноста од страна на Министерството за економија
– Потврда за данок платен од општината
– Доказ за општински данок платен од НПН Проаква
– Доказ за општински данок платен од страна на општинската деловна единица