vevobahis giriş - cratosslot giriş - baymavi giriş

Во тек се работите за Реконструкција со пренамена на дел од улица “Маршал Тито”, односно од спојката со улицата “Пролетерски Бригади” до спојката со улицата “Цветан Димов “. Се реконструират дел од улицата “Маршал Тито” и се пренаменува од коловоз во пешачка патека – шеталиште.

There are no comments yet.

Напишете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).