vevobahis giriş - cratosslot giriş - baymavi giriş

Денес, во просториите на општина Струга, се одржа средба помеѓу претставници на Општина Струга и претставници на “Search for Common Ground“. Целта на средбата беше да се дискутира за проектот на УСАИД – “Унапредување на социјалната кохезија” – проект кој вклучува спортски активности со над 80 ученици од различни етнички групи. На средбата присуствуваа и директорите на училиштата, за да придонесат на организацијата.

Спортските активности ќе се одржат на 5 јуни.

There are no comments yet.

Напишете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).