vevobahis giriş - cratosslot giriş - baymavi giriş

Претставници на општина Струга предводена од шефот на кабинетот д-р. Дашмир Насуфи и претседателот на Советот, г-дин Реџеп Каба присуствуваа на меѓународната ликовна изложба “Струга 2018”, каде што нивните дела беа претставени од уметници од многу земји од светот.

Во овој случај, Општината доби потврда за потврда за дадената поддршка.

Истовремено претставниците на Општина Струга гарантираат дека во иднина нема да престанат да ги поддржуваат уметноста и уметниците.

 

Канцеларија за односи со јавноста,

Општина Струга

There are no comments yet.

Напишете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).