vevobahis giriş - cratosslot giriş - baymavi giriş

„ЈП Комунално“-Струга во соработка со Општината Струга во изминатиот период почнувајќи од 25.06.2018г. спроведе акција за чистење на дивите депонии на територијата на Општината. Покрај комунален отпад од дивите депонии се подигнаа остатоци од стар мебел, градежен шут, суви гранки и пилевина. Со акцијата беа подигнати вкупно 20 метри кубни смет.
Акцијата подигање на сметот од дивите депонии ќе продолжи и во наредниот период со иста динамика.

 

ЈП Комунално

There are no comments yet.

Напишете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).