vevobahis giriş - cratosslot giriş - baymavi giriş

Денес, Градоначалникот на Општина Струга Рамиз Мерко заедно со своите соработници на терен ја набљудуваше работата на асфалтирањето на локалниот пат од каналот до мостот во центарот до афтомеханичарската работилница „Вили“. во село Делогожда. Патот е во должина од околу 1100 метри.

Ветено, сторено

Канцеларија за односи со јавност,
Општина Струга

There are no comments yet.

Напишете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).