vevobahis giriş - cratosslot giriş - baymavi giriş

Денес на Регионалната конференција на деца излекувани од малигнитети се обрати Министер за Здраство Доц. Др. Венко Филипче, заменик Министер Др.Асим Муса и Градоначалник на Општина Струга г. Рамис Мерко.

Во Македонија се работи на изноаѓање лекови за различните современи болести но се прават и едукативни мотивациски работилници по надминиување на болест. Со очувања со вакви предизвици небира вера, националност или политичко определба и може да го најде на секој од нас. Ова бара ангажман и на локална и на национална ниво но и од поединци во излегување во пресред на секој кој му е потребно помож рече Мерко.

Овие инициативи и регионални собери за размерување на искуство се ито како од курциална важност и се запоздравување.

There are no comments yet.

Напишете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).