vevobahis giriş - cratosslot giriş - baymavi giriş

Денес, Градоначачник на Општина Струга г. Рамис Мерко беше на терен заедно со директор на МЈП Проаква Струга г. Јетон Шаќири, внимателно ја следеа работите за изградба на водоводна линија во долна зона во село Радолишта. Овој проект е заедничка инвестиција на Општина Струга и Бирото за регионален развој на Р.Македонија .

Со оваа активност се планира дел од с.Радолишта да добие нова водоводна линија во должина од 1.000м. Планирано е градежните работи кој започнаа денес да завршат до крајот на месец септември.

Канцеларија за односи со јавност,
Општина Струга

There are no comments yet.

Напишете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).