vevobahis giriş - cratosslot giriş - baymavi giriş

Општина Струга во соработка со Полициската Станица и Центарот за социјална работа организираат акција за остранување на организираните питачи. Оваа акција има за цел да ги острани питачите кои се организирани или трафикувани од лица кои ја злоупотребуваат нивната состојба.

Општина Струга сметаше дека е неопходно да се презема нешто во врска со зголемување на бројот на питачите во градот на Струга, затоа во соработка со надлежните органи организира акција за остранување на организираните питачи.

Ги молиме сите граѓани да се вклучат во акцијата такашто ќе ги пријават организираните питачи на 192 или на официјалната страна на Општина Струга.

Со почит,
Д-р. Рамис Мерко
Градоначалник на Општина Струга

There are no comments yet.

Напишете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).