vevobahis giriş - cratosslot giriş - baymavi giriş

Денес, во просториите на Општина Струга, градоначалникот на Општина Струга заедно со  шефот на кабинетот одржаа средба со претставници на австриската Зелена партија.
Средбата беше главно од информативен карактер, се дискутираше за еколошките проблеми како и за улогата на општината како институција, за заштита на животната средина и природните богатства на Струга.

Преставниците на Зелената партија рекоа дека Струга  им оставила добар впечаток и се надеват дека во иднина ќе имат можност да ја посетат повторно и да соработуваат со Општина Струга .

Канцеларија за односи со јавноста,
Општина Струга

There are no comments yet.

Напишете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).