vevobahis giriş - cratosslot giriş - baymavi giriş

Р Е  Ш Е Н И Е

За свикување 30 (триесета) вонредна седница на Советот на општина Струга

 

Ја свикувам 30 (триесетата) вонредна седница на Советот на Општина Струга, за  18.10.2019 год. (петок) со почеток во 14,оо часот, во големата сала на Советот на општина Струга:

Седницата ќе работи, по следниот:

 

Д Н Е В Е Н   Р Е Д

 

  1. Одлука за Поделба на МЈП „Проаква„-Струга, со раздвојување со основање и раздвојување со преземање (комбинирана поделба).
  2. Одлуката за усвојување на Планот за поделба на МЈП „ Проаква „ – Струга, и склучување на Спогодба за присоединување кон ЈП Колекторски систем – Скопје, преку комбинирана поделба – раздвојување со основање и раздвојување со преземање.
  3. Одлука за распределба на финансиски средства  на МЈП „Проаква„ – Струга, (Од Републички буџет).

-План за поделба на МЈП „Проаква„-Струга, од  30.06. 2019 година

 

Материали од 30-та седница

There are no comments yet.

Напишете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).