vevobahis giriş - cratosslot giriş - baymavi giriş

Во текот на мината недела започнаа градежните работи за реконструкцијата на градинката „8-ми Март“.  Според проектот  предвидена е надворешна реконструкција на објектот и тоа : замена и изолација на кровот и олуците, замена на надворешните прозорци со нови прозорци и врати и реконструкција на фасадата,  со нова термичка фасада со изолација.

Наскоро, детската градинката “ 8-ми Март”со нов изглед.

 

Канцеларија за односи со јавноста,

Општина Струга

There are no comments yet.

Напишете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).