vevobahis giriş - cratosslot giriş - baymavi giriş

betvole betlike süpertotobet megabahis trbet

Врз основа на член 2-б од Уредбата со законска сила за дополнување на Уредбата со законска сила за примена на Законот за локалната самоуправа за време на водредна состојба („Сл. Весник на РСМ„ бр. 95/20), Претседателот на Советот на општина Струга, донесе

Р Е Ш Е Н И Е

За свикување 46 (четириесет и шестта ) седница на Советот на општина Струга

Ја свикувам 46 (четириесет и шесттата ) седница на Советот на Општина Струга, за 29.10.2020 год. (Четврток) со почеток во 10 ,оо часот, По пат на комуникациски врски: со употрeба на комуникациски средства (телефон со употрба на интернет комуникација и софтверски алатки )
Седницата ќе работи, по следниот

Д Н Е В Е Н Р Е Д

-Записник од 45 -тата седница на Советот на општина Струга,

 1. Предлог-Програма за зимско одржување на локални патишта и улици на општина Струга за 2019/2020 година,
 2. Предлог-Програма за пречек на новата 2021 година,
 3. Предлог – Програма за измена и дополнување на Програмата за изработка на урбанистички планови на општина Струга за 2020 година,
 4. Предлог-Програма за изградба на спортска сала до 1500 м2 во с. Велешта,
 5. Квартален извештај на Буџетот на општина Струга , трет квартал/2020 година,
 6. Квартален извештај на ЈП „Водовод и Канализација„- Струга, II квартал 2020 година,
 7. Квартален извештај на ЈП „Октиси„- Октиси , трет квартал/2020 година,
 8. Квартален извештај на ЈП „Водовод Делогожда„-Делогожда, прв, втор ив трет квартал/2020 година.
 9. Кваратален извештај на ЈКП „Хигиена„- Лабуништа , трет квартал/2020 година,
 10. Годишен извештај за работата на ЈОУГД 8-ми Март-Струга за учебната 2019/2020.
 11. Одлука за усвојување на Годишната Програма за работа на ЈОУГД 8-ми Март-Струга, за учебната 2020/2021.
 12. Одлука за утврдување на тарифа за снабдување со вода за пиење или водоснабдување на ЈП ,,Водовод и Канализација ‘’- Струга.
 13. Одлука за утврдување на тарифа за собирање и одведување на урбани отпатни води на ЈП ,,Водовод и Канализација ‘’- Струга.
 14. Одлука за измена и дополнување на Одлуката за комунален ред и мерки на нејзино спроведување на подрачјето на општина Струга.

Материали од 46-тата седница

СОВЕТ НА ОПШТИНА СТРУГА
Претседател,
Ресул Каба

There are no comments yet.

Напишете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

Balikesir escort Aydin escort Muğla escort Kahramanmaraş escort Yozgat escort Giresun escort Didim escort Çorum escort Erzurum escort Zonguldak escort Sivas escort Düzce escort Tokat escort Osmaniye escort Kutahya escort Mardin escort Fethiye escort Ordu escort Alanya escort Pendik escort Sarıyer escort Edremit escort Sinop mutlu son