vevobahis giriş - cratosslot giriş - baymavi giriş

betvole betlike süpertotobet megabahis trbet

Врз основа на член 2-б од Уредбата со законска сила за дополнување на Уредбата со законска сила за примена на Законот за локалната самоуправа за време на водредна состојба („Сл. Весник на РСМ„ бр. 95/20), Претседателот на Советот на општина Струга, донесе

Р Е Ш Е Н И Е

За свикување 47 (четириесет и седма ) седница на Советот на општина Струга

Ја свикувам 47 (четириесет и седма ) седница на Советот на Општина Струга, за 13.11.2020 год. (петок) со почеток во 14 ,оо часот, По пат на комуникациски врски употрeба на комуникациски средства (телефон со употрeба на интернет комуникација и софтверски алатки )
Седницата ќе работи, по следниот

Седницата ќе работи, по следниот

Д Н Е В Е Н Р Е Д

-Записник од 46 -тата седница на Советот на општина Струга,

  1. Предлог-Одлука за измена и дополнување (Ребаланс) на Буџетот на општина Струга за 2020 година,
  2. План за дополнување на годишен план за вработување на општина Струга за 2021 година.
  3. Развојни Програми на општина Струга за период 2021-2024 година.

Материали од 47 седница

СОВЕТ НА ОПШТИНА СТРУГА
Претседател,
Ресул Каба

There are no comments yet.

Напишете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

Balikesir escort Aydin escort Muğla escort Kahramanmaraş escort Yozgat escort Giresun escort Didim escort Çorum escort Erzurum escort Zonguldak escort Sivas escort Düzce escort Tokat escort Osmaniye escort Kutahya escort Mardin escort Fethiye escort Ordu escort Alanya escort Pendik escort Sarıyer escort Edremit escort Sinop mutlu son