vevobahis giriş - cratosslot giriş - baymavi giriş

betvole betlike süpertotobet megabahis trbet

Врз основа на член  39 став 2 од Законот за локалната самоуправа, („Сл. Весник на РМ„ бр. 5/02), Претседателот на Советот на општина Струга, донесе

Р Е  Ш Е Н И Е

За свикување  51 (педесет и прва) седница на Советот на општина Струга

      Ја свикувам 51 (педесет и прва)седница на Советот на Општина Струга, за 15.03.2021год. (Понеделник) со почеток во  10,оо часот, во големата сала на Советот на општина Струга:

    Седницата ќе работи, по следниот

Д Н Е В Е Н   Р Е Д

-Записник од 50 -тата седница на Советот на општина Струга.

  1. Годишна Сметка на Буџетот на општина Струга за 2020 година.
  2. Одлука за измена на Одлуката за извршување на Буџетот на Општина Струга за 2021 година.
  3. Предлог  – План за запишување на ученици во I година во Средните општински училиште во Општина Струга во учебната 2021/2022 година.
  4. Решение за разрешување и именување член на Училишниот  одбор на ООУ„Гоце Делчев,,- с. Подгорци.
  5. Одлука  за превземање на долг.

Материли од 51-та седница

СОВЕТ НА ОПШТИНА СТРУГА
Претседател,
Ресул Каба

There are no comments yet.

Напишете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

Balikesir escort Aydin escort Muğla escort Kahramanmaraş escort Yozgat escort Giresun escort Didim escort Çorum escort Erzurum escort Zonguldak escort Sivas escort Düzce escort Tokat escort Osmaniye escort Kutahya escort Mardin escort Fethiye escort Ordu escort Alanya escort Pendik escort Sarıyer escort Edremit escort Sinop mutlu son