vevobahis giriş - cratosslot giriş - baymavi giriş

betvole betlike süpertotobet megabahis trbet

Врз основа на член  40 став 2 од Законот за локалната самоуправа, („Сл. Весник на РМ„ бр. 5/02), Претседателот на Советот на општина Струга, донесе

Р Е Ш Е Н И Е

За свикување 56 (педесет и шестта)

вондредна седница на Советот на

 општина Струга

       Ја свикувам 56 (педесет и шестта) вондредна  седница на Советот на Општина Струга, за 15.07.2021 год. (Четврток) со почеток во 10,оо часот, во големата сала на Советот на општина Струга:

      Седницата ќе работи, по следниот

Д Н Е В Е Н   Р Е Д

1. Предлог – Одлука до Влада на Република Северна Македонија за надоместок на штета предизвикана од врнежите од град.

СОВЕТ НА ОПШТИНА СТРУГА
Претседател,
Ресул Каба

There are no comments yet.

Напишете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

Balikesir escort Aydin escort Muğla escort Kahramanmaraş escort Yozgat escort Giresun escort Didim escort Çorum escort Erzurum escort Zonguldak escort Sivas escort Düzce escort Tokat escort Osmaniye escort Kutahya escort Mardin escort Fethiye escort Ordu escort Alanya escort Pendik escort Sarıyer escort Edremit escort Sinop mutlu son