vevobahis giriş - cratosslot giriş - baymavi giriş

betvole betlike süpertotobet megabahis trbet

Врз основа на член 39 став 2 од Законот за локалната самоуправа, („Сл. Весник на РМ„ бр. 5/02), Претседателот на Советот на општина Струга, донесе

Р Е  Ш Е Н И Е

За свикување  58 (педесет и осмата)

седница на Советот на општина Струга

      Ја свикувам 58 (педесет и осмата) седница на Советот на Општина Струга, за 12.08.2021 год. (Четврток) со почеток во 09:00 часот, во големата сала на Советот на општина Струга:

    Седницата ќе работи, по следниот

Д Н Е В Е Н   Р Е Д

  1. Втор Ребаланс на Буџет на општина Струга за 2021 година.
  2. Извештај за работата на ЈП„Комунално“-Струга, за период од 01.01.2021 до 30.06.2021 година,
  3. Извештај за работата на ЈП„Водовод и Канализација“-Струга, за период од 01.01.2021 до 30.06.2021 година,
  4. Извештај за работата на ЈКП„Хигиена“-с.Лабуништа, за период од 01.04.2021 до 30.06.2021 година,
  5. Предлог – Одлука за давање согласност на Годишен план за вработување во ЈП „Комунално“-Струга, за 2022 година.
  6. Предлог – Одлука за давање согласност на Годишен план за вработување во ЈП „Водовод и Канализација“-Струга, за 2022 година.
  7. Измена и дополнување на Правилник за определување на локации за поставување на урбана опрема,
  8. Измена и дополнување на Одлука за утврдување и наплата на комунална такса.
  9. Прифатена иницијатива за изработка на Урбанистички проект со парцелизација за ГП 3.23, 3.24, 3.25, 3.26 и 3.29 во ДУП за УЕ-7, дел од блок 20  1,2,3,4 и дел од блок 21  1,2,3,4,5, Струга
  10. Предлог Одлука за доделување на финансиска помош Дитмир Сули

Материли од 58-та седница

СОВЕТ НА ОПШТИНА СТРУГА
Претседател,
Ресул Каба

There are no comments yet.

Напишете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

Balikesir escort Aydin escort Muğla escort Kahramanmaraş escort Yozgat escort Giresun escort Didim escort Çorum escort Erzurum escort Zonguldak escort Sivas escort Düzce escort Tokat escort Osmaniye escort Kutahya escort Mardin escort Fethiye escort Ordu escort Alanya escort Pendik escort Sarıyer escort Edremit escort Sinop mutlu son