vevobahis giriş - cratosslot giriş - baymavi giriş

Врз основа на член 39 став 2 од Законот за локалната самоуправа, („Службен весник на Република Македонија„ бр.5/02), Претседателот на Советот на општина Струга, донесе

Р Е  Ш Е Н И Е за свикување на 21 (дваесетта) седница на Советот на општина Струга

Ја свикувам 21 (дваесет и прва) седница на Советот на Општина Струга, за 10.03.2023 година (петок) со почеток во 10:00 часот, во големата сала на Советот на општина Струга:

За седницата го предлагам следниот

Д Н Е В Е Н   Р Е Д

  1. Годишна сметка на Буџетот на општина Струга за 2022 година.

СОВЕТ НА ОПШТИНА СТРУГА
Претседател,
Арбереша Влаши

Материjaли од 21-та седница

There are no comments yet.

Напишете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).