vevobahis giriş - cratosslot giriş - baymavi giriş

Jавен увид на Урбанистички проект вон опфат на урбанистички план со намена Г2.2-Лесна фармацевска индустрија и производство на храна,млечни производи,кондиторски производи,безалкохолни пијалоци,вода,преработка на градинарски производи и овошје,тутун и други на К.П.1063/14,1063/15,1063/16,1063/17,1063/18, 1063/19,1063/20,1063/21,1063/22,1063/23,1063/24
1063/25,1063/26,1063/27,1063/28,1063/29 и дел од 1063/1 К.О.Мороишта општина Струга

Соопштение

Урбанистички проект

There are no comments yet.

Напишете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).