vevobahis giriş - cratosslot giriş - baymavi giriş

С О О П Ш Т Е Н И Е

За спроведување на јавен увид на Урбанистички проект вон опфат на урбанистички план со намена Г2.2 – лесна фармацевтска индустрија и производство на храна, кондиторски производи,безалкохни пијалоци, вода, преработка на градинарски производи и овошје, тутун и др.на дел од КП 2829/3, 2829/25, 2829/26, 2829/27,2829/28 и на дел од 2830/1 КО Струга м.в. Попово Блато, Општина Струга.

Соопштение

Пројект

There are no comments yet.

Напишете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).