vevobahis giriş - cratosslot giriş - baymavi giriş

Почитувани,

Во рамките на проектот „Струга и Поградец за промоција на туризмот и културното наследство – КУЛТУР“, финансиран од ЕУ – IPA/2021/429-005, во врска со имплементација на предвиденaта активност Зајакнување на капацитетите на туристичките провајдери и оператори во општините Струга и Поградец ќе се одржат низа на работилници за одржливиот туризам со следниве теми:

РАБОТИЛНИЦА 4: ШТО ЗНАЧИ ДА СЕ ИМА ТУРИСТИЧКИ БИЗНИС ВО УНЕСКО РЕГИОН- 25.09.2023г. Понеделник

РАБОТИЛНИЦА 5: ШТО Е ОДРЖЛИВ ТУРИЗАМ И КАКО ДА СОЗДАДЕТЕ ТУРИСТИЧКО ИСКУСТВО ВО УНЕСКО РЕГИОН- 26.09.2023г.-Вторник

Работилниците ќе се одржуваат во Сала на Совет на Општина Струга со почеток 10:00 часот.

Во прилог на овој меил, ви доставуваме покана и агенди за претстојните работилници.

За сите дополнителни прашања слободно контактираjте не.

Со почит,

ПОКАНА

АГЕНДА 25.09.2023

АГЕНДА 26.09.2023

There are no comments yet.

Напишете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).