vevobahis giriş - cratosslot giriş - baymavi giriş

Autorja e librit “Mbi betejën e humbur” znjsh. Zimrisha Kupa.

Sot kryetari i komunës së Strugës z. Ramiz Merko nderoi me prezencën e tij autoren e librit “Mbi betejën e humbur” znjsh. Zimrisha Kupa.
Ne ambientet e SHMK “Dr – Ibrahim Temo” sot u zhvillua promovimi i librit të shkrimtares më të re Zimrisha Kupa, nxënëse në këtë shkollë. Në promovim ishin të pranishëm shkrimtarë, familjare, drejtori, mësues dhe nxënësit e gjimnazit.
Merko bëri një përshëndetje ku i falenderoi të gjithë të pranishmit dhe përkujtoi edhe njëhërë vitin 2006, kur për herë të parë u hap SHMK “Ibrahim Temo”. Gjithashtu përgëzoi autoren e re Zimrisha Kupa dhe udhëheqësinë e gjimnazit për  mbështetjen e treguar ndaj gjeneratave të reja.

 

Upcoming Public Meetings

A town hall meeting is an American term given to an informal public meeting, function, or event derived from the traditional town meetings of New England. Typically open to everybody in a town community and held at the local municipal building.

New Dump Stickers for 2015 are Now Available

Old 2014 Dump Stickers will be expiring May 1, 2015. Waste management laws govern the transport, treatment, storage, and disposal of all manner of waste, including municipal solid waste, hazardous waste, and nuclear waste, among many other types.

Summer Rock Festival

A rock festival, considered synonymous with pop festival, is considered to be a large-scale rock music concert, featuring multiple acts performing an often diverse range of popular music including rock, pop, folk, electronic, and related genres.

Local Artist Exhibition

The performing arts community in Louisville, Kentucky is undergoing a renaissance. The Kentucky Center, dedicated in 1983, located in the downtown hotel and entertainment district, is a premiere performing arts center.