vevobahis giriş - cratosslot giriş - baymavi giriş

ПОЛИЦИЈА   192
ПРВА ПОМОШ   194
ПОЖАРНА   193
АУТОМОТО МАКЕДОНИЈА   196
ЦРВЕН КРСТ

(046) 781-733

ЈП “КОМУНАЛНО”- СТРУГА
АВТОБУСКА СТАНИЦА

(046)772-770

ДИРЕКЦИЈА ЗА УПРАВУВАЊЕ СО КРИЗИ – РЕГИОНАЛНА ЕДИНИЦА СТРУГА    195
IИНФОРМАЦИИ ЗА ПАТИШТАТА   9801
АЕРОДРОМ “СВЕТИ АПОСТОЛ ПАВЛЕ“ – ОХРИД

(046)252-820

ЈП “PROAQUA” – ВОДОВОД

(046) 786-306