vevobahis giriş - cratosslot giriş - baymavi giriş

Врз основа на член  37 став 1 од Законот за локалната самоуправа, („Службен весник на Република Македонија“ бр.5/02), донесувам

Р Е  Ш Е Н И Е

за свикување Прва (конститутивна) седница на Советот на Општина Струга

Ја свикувам Првата (конститутивна) седница на Советот на Општина Струга, за 08.11.2021 год. (Понеделник) со почеток во 11:00 часот, во големата сала на Советот на општина Струга:

Седницата ќе работи, по следниот

Д Н Е В Е Н   Р Е Д

  1. Избор на Комисија за верификација.
  2. Верификација на мандатите на членовите на Советот на општина Струга
  3. Избор на Кандидациона комисија
  4. Избор на Претседател на Советот на Општина Струга
  5. Избор на Комисија за мандатни прашања избори и именувања

НАПОМЕНА: Избраните членови за Советот на општина Струга од локалните избори 2021 година за конститутивната седница со себе да понесат:

   – Уверение за избран член на советот од општинската изборна комисија:    – Лична карта или патна исправа, заради утврдување на идентитетот.

СОВЕТ НА ОПШТИНА СТРУГА

Претседавач,
Ресул Каба

There are no comments yet.

Напишете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).