vevobahis giriş - cratosslot giriş - baymavi giriş

Врз основа на спроведената постапката за унапредување на административини службеници  преку објавен интерен оглас бр. 02/2023 на ден 13.12.2023 година Ви доставуваме следните Одлука за  не вршење  избор на кандидатите за објава на интернет на страницата на Општина Струга на ден 22.12.2023

Одлука за  не вршење  избор на кандидатите

There are no comments yet.

Напишете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).