vevobahis giriş - cratosslot giriş - baymavi giriş

betvole betlike süpertotobet megabahis trbet

Согласно Програмата за поставување на Урбана опрема на подрачјето на општина Струга за 2018 година бр.08-753/10 од 27.02.2018година како корисници на јавна површина Ве известуваме дека е потребно  најкасно до 15.04.2018година да  поднесете барање за користење на јавната површина.

Кон Барањетоподнбесено на шалтер на оопштина Струга требат да се достават следните документи

  • Решение од Централен регистар за вршење дејност
  • Решение за исполнување минимално хигиено технички услови за вршење дејност (од Министерство за економија,министерство за здравство,Министерство за труд)
  • Уверение за платен даночни обврски од општината
  • Потврда за измирени обврски од ЈП.Комунално Струга
  • Потврда за измирени обврски од МЈП Проаква Струга, Во спротивно ке се превземат казнени мерки,а согласно Законот за градба  член 135-а алинија 5 надлежниот орган нема да издаде Одобрение –Решение за поставување на урбана опрема  во период најмалку од 6 месеци.

There are no comments yet.

Напишете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

Balikesir escort Aydin escort Muğla escort Kahramanmaraş escort Yozgat escort Giresun escort Didim escort Çorum escort Erzurum escort Zonguldak escort Sivas escort Düzce escort Tokat escort Osmaniye escort Kutahya escort Mardin escort Fethiye escort Ordu escort Alanya escort Pendik escort Sarıyer escort Edremit escort Sinop mutlu son