vevobahis giriş - cratosslot giriş - baymavi giriş

betvole betlike süpertotobet megabahis trbet

Sipas Programit për vendosjen e pajisjeve urbane në territorin e Komunës së Strugës për vitin 2018 nr.08-753/10 nga data 27.02.2018 si shfytëzues të sipërfaqeve publike ju njoftojmë se është e nevojshme të paktën deri në 15.04.2018 të sillni kërkesë për shfytëzimin e sipërfaqes publike.

Me kërkesën e sjellur në sportel të Komunës së Strugës duhet të dorëzohen dokumentet në vijim:

  • Aktvendim nga Regjistri Qendror për kryerjen e veprimtarisë
  • Aktvendim për plotësimin e kushteve minimale tekniko higjienike për kryerjen e veprimtarisë (nga Ministria e ekonomisë Ministria e shëndetësisë, dhe Ministria për punë)
  • Vërtetim për obligimet tatimore të paguara nga komuna
  • Vërtetim për  obligimet e shlyera  nga NP.Komunallno Strugë
  • Vërtetim për obligimet e shlyera nga NPN Proakva Strugë , Në të kundërtën do të ndërmerren masa ndëshkuese kurse në pajtim me Ligjin për ndërtim Neni 135-a alinea 5 organi kompetent nuk do të lëshojë Leje-Aktvendim për vendosjen e pajisjeve urbane në një periudhë prej së paku 6 muajve.

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

Balikesir escort Aydin escort Muğla escort Kahramanmaraş escort Yozgat escort Giresun escort Didim escort Çorum escort Erzurum escort Zonguldak escort Sivas escort Düzce escort Tokat escort Osmaniye escort Kutahya escort Mardin escort Fethiye escort Ordu escort Alanya escort Pendik escort Sarıyer escort Edremit escort Sinop mutlu son