vevobahis giriş - cratosslot giriş - baymavi giriş

Почитувани,

Ве известуваме дека на подрајчето на општина Струга, се врши постојана узурпација на јавните површини, изградба на нелегални објекти, поставување гаражи, и слично на зелени површини, тротоари, во дворовите на зградите без одобрение на надлежните органи.

Се известуваат сите жители на такви дивоградби, односно узурпација на јавна сопственост, со ставање предмети како гаражи, бараки и други подвижни и неподвижни предмети, доброволно да поднесе барање до надлежните органи на општина Струга.

Општина Струга бара соработка од своите граѓани за пријавување на сите вакви случаи.

Пријавите може да ги доставите на info@struga.gov.mk , како и на телефонскиот број 046 / 781-223.

There are no comments yet.

Напишете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).