vevobahis giriş - cratosslot giriş - baymavi giriş

Проект за подобрување на општинските услуги – МСИП
ИПА инвестициски грантови
MSIP-IPA-NCB-078-18

 

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ИСПРАВКА НА ДАТУМ НА ОТВОРАЊЕ НА ПОНУДИ

 Во врска со реализација на јавната набавка за договорот за Изградба на канализациона мрежа во општина Струга- Изградба на Канализациона мрежа во село Франгово  кој ќе се реализира со средства од  Европската комисија во рамките на ИПА фондот за рурални инвестиции на Европската комисија за реконструкција и развој за Проектот за подобрување на општински услугите (МСИП)  ,Општина Струга ги информира заинтересираните  понудувачи дека понудите мора да се достават на адресата на Општина Струга до 12:00ч, на 23.04.2018 година. Електронско доставување на понудите не е дозволено. Задоцнетите понуди ќе бидат одбиени. Понудите ќе бидат физички отворени во присуство на претставници на понудувачите кои ќе изберат да присуствуваат лично на јавното отварање во 12:00ч, на 23.04.2018 година.

Со почит,

ОПШТИНА СТРУГА

Градоначалник,

Д-р Рамис Мерко

There are no comments yet.

Напишете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).