vevobahis giriş - cratosslot giriş - baymavi giriş

Општина Струга ги известува сите граѓани дека од утре 23.04.2018 година (понеделник) ќе започнат работите на новото шеталиште.
Заради ефикасност и избегнување на сите пречки во сообраќајот, Ве молиме да се избегне движењето на возила низ патот, за деблокирање на сообраќајот.
Паркираните автомобили да го напуштаат паркингот за да избегнат евентуално оштетување на возилото.
Ова ќе трае до крајот на работата за новото шеталиште.
Ве молиме за Вашето разбирање и соработка.

Канцеларија за односи со јавност,
Општина Струга

There are no comments yet.

Напишете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).