vevobahis giriş - cratosslot giriş - baymavi giriş

Општина Струга ги известува граѓаните на Струга во врска со денешниот настан, дека обвиненијата од страна на Алијансата на Албанците се неосновани.

Општина Струга, т.е градоначалникот на Струга пред 15 години потпишал договор со Демократската партија на Албанците (ДПА) за користење на просториите или канцелариите на општината од страна на ДПА.

Градоначалникот Рамис Мерко заедно со претставници на ДПА, имат потпишано нов договор за употреба на истите простории, бидејќи тие веќе се дел од општината и треба да се користат како такви.

There are no comments yet.

Напишете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).